Puiseva on Lauri Puiseva.

Tässä oli ensin kauhea määrä kaikkia hienoja sanoja, paljon tekstiä muun muassa siitä miten ärsyttäviä ilmauksia ovat "dynaaminen", "lisäarvo" ja "kustannustehokas". Poistin sen kaiken. Se oli lähinnä pöljää eikä varsinaisesti minua. Olet täällä todennäköisesti saatuasi linkin ja ennakkotietoja jostain muualta kuin googlesta.

Terve, nimeni on Lauri Puiseva. Olen  videopelaaja, insinööri ja multimeedio joka kasvoi isoksi mutta ei oikein aikuiseksi. Näillä sivuilla on kyse siitä, mitä osaan ja mitä olen tehnyt. Sen pohjalta sitten mietitään, mitä voin tehdä nyt tai futuurissa.

Se tarkoittaa tulevaa. Eli edestäpäin.

Puiseva on lääke moneen vaivaan.

Tekstit. Videopelit. Grafiikka. 2d. 3d. Video. Valokuvaus. Www-sivut. Kaikkea osataan. Mitä ei osata, opetellaan, jos on tarve. Musiikin sävellystä en tee, esimerkiksi videoiden ääniraidan tuotanto toki sujuu. Ääninäyttelen tarvittaessa. Jokaiselle ansionsa mukaan.

Tämä kappale on olemassa vain, jotta tämänkin väliotsikon alla olisi kaksi kappaletta. Näyttää sillä tavalla kivemmalta. Samalla kappale tarkistaa, että luet tänne asti. On sitä sellaista komediaa, jota ihmiset harrastivat ennen kuin maailmasta tuli ikävä ja ihmisistä ilkeitä. Oli siinä sinänsä ihan ajatuskin. Yritän tuoda maailmaan iloa ja tarinoita, käytetyllä medialla ei ole niin väliä, vaikka interaktiivinen kerronta onkin lähimpänä sydäntä. Tärkeintä on kertomus. Ja nauru.

Puiseva on sillä tavalla viekas.

Oikeastaan halusin piirtää kuvitukseen ketunhännän. Niin voi halutessaan tehdä, kun sivut ovat omat. Se ei tarkoita, etteikö olisi rehellisin aikein liikkeellä. Kun ketunhäntä pilkistää laatikon takaa eikä kainalosta, voi oma vehnä ojassa ja kirkkain silmin leikkiä merkityksillä.

Sillä merkityksillä on kovin kiva leikkiä. Sanat ovat savea jotka muovautuvat hyvin vekkuleilla tavoilla jos vain osaa katsoa. Tarinassa kettu piilotti häntänsä valkoisen kärjen ettei kieroilijaa tunnistettaisi. Laatikon takaa taas ei juuri muuta näy kuin valkea kärki. Tämä kettu kertoo ylpeänä mikä on, tietäessään että viekas voi kieron ja kavalan sijaan tarkoittaa myös nokkelaa ja hoksaavaista.

Puiseva on syy painaa nimi muistiin.

Eikä sen pitäisi tuottaa edes vaikeuksia.